Kohnan Lenkin Järjestäjä

Peli-Weljet Panelia ry. on vuonna 2005 perustettu Panelialainen urheiluseura. Alunperin kaveriporukan hauskanpidon ja puulaakipelailun kylkeen perustettu seura on 18-vuotisen historiansa aikana ehtinyt saada paljon aikaan.

Vuosien varrella olemme pitäneet huolta toisistamme ja yhteisöstämme kokoontumalla yhteen urheilun ja saunomisen ja joskus pelkästään saunomisen merkeissä. Reissuja on tehty, hiukset harventuneet ja perheitä perustettu, mutta tänä päivänä, enemmän kuin koskaan ennen, PeWe on panelialaisen seura- ja urheiluelämän keskus.

Peli-Weljet 2.0

Syksyllä 2015 kääntyi uusi lehti, kun aloimme järjestämään liikunnallista harrastetoimintaa myös alueen lapsille ja nuorille. Toiminnan kysyntä on toistaiseksi ylittänyt kaikki odotukset. Keväällä 2016 jatkoimme innostuneina ja kohtasimme taas onnistumisia. Kevätkausi huipentui tietoon siitä, että opetus- ja kulttuuriministeriö myönsi meille 5000 euroa seuratukea lasten ja nuorten liikunnan kehittämiseen. Tämä hankkeemme etenee jämäkästi eteenpäin PeWe Touhuu –nimen alla.

Tällä hetkellä tuntuu, että seura kehittyy joka saralla kovaa vauhtia. Takana on juuri onnellisesti päättynyt triathlon-koulu ja syksyn suunnittelu ohjelmiston suunnittelu on kovassa vauhdissa. Osana sitä järjestämme niin lapsille kuin aikuisillekin suunnatun Kohnan Lenkki-juoksutapahtuman, jossa juuri sinä voit kilpailla itseäsi ja halutessasi myös muita vastaan.